Förväntansfull mot årets alla dagar'

Studentmössa beställd, balklänning hittad samt dans kavaljé, utomlandsresa närmar sig, lika så bio premiär för breaking dawn men inte minst december och alla dess mysigheter.
Men först på schemat är de som händer ikväll, då det blir att spendera lite kvalitétstid med mig far. Vi ska till Linköping och ära lite skräpmat på HAKEPI & sedan gå på SF bio för att kolla på Taken 2. Både min far och jag älskar första filmen men trodde verkligen inte att det skulle komma en uppföljare, men ack vad fel man kan ha. Så kvällen ger mig en min far kanske en ny favoritfilm?

All things grow With love'

Nu är en ny vecka här och min helg har varit helt underbar & väldigt mysig. Jag & Sambon har tagit med två v våra favoriter (gudsonen & systerdottern) till en gård som har djurlekis för barn där de får lära sig hur man tar hand om djur och dess levnadssätt men samtidigt upptäcka nya saker genom djuren, så den här lördagen fick de träffa både det 6 dagar gamla ponny fölet som var ur gullig. Sen fick vi se massa fantastiska griskultningar, kaniner, ankor, getter, åsnor, lamor, och mycket där till. Det är verkligen lärorikt för barn och jag tycker fler lantbrukare med djur borde låta allmänhetens barn kunna få dra lite mer nytta av det.

Sen på kvällen var det dags att fira Lukas som fyllde 18 år , så då blev det en runda på ågatan i Linköping, super trevligt!

För mig är du livet ' - stiftelsen

Gick upp något tidigare för att höra ett försök att locka mitt hår som min frisör rådde mig att börja göra. För jag berätta att jag knappt borstar mitt hår & definitiva inte plattar eller lockar & platta håret ser jag ingen vits med eftersom jag har naturligt spikrakt hår (rätt tråkigt) men nu under sommaren har jag haft en hel del inbakade flätor men de är bara för att få bort håret iprincip. Men nu blev det ett försök att locka håret & jag är ganska nöjd för att gjort det själv för första gången, men vet inre riktigt om se är någonting jag kommer fortsätta med till vardags utan vi får helt enkelt se när det blir av. Men sen kom jag på när jg att på tåget att det kanske passade bra just idag eftersom jag & mina favorit tjejer ska gå & kolla lite på balklänningar & då har jag ju mer eller mindre någon slags håruppsättning när jag prover klänningar, catching! Ha det bra nu så får du kika in & läsa mer lite senare,

T-Bar set (3) Endast 169:-

Vi lanserar nu den välomtyckta produkten T-bar set för endast 169:- Du sparar både pengar & får ett godare resultat. Med ett T-bar set kan du göra hemlagade träningsbars eller snacksbars eller varför inte fiskpinnar?
Men det kanske inte är hur lätt som helst att testa sig fram från början och det behöver du heller inte göra, för det medföljer nämligen ett unikt T-bar häfte med recept och tips så att du kan hitta din favorit. Du får hela tillverkliningsprodukten för att kunna börja göra din bars men även en liten T-bar Etui för att kunna ta med dina snacksbars.
Köper du nu så får du som en rolig grej en T-Bar etui med Halloween tryck som dessutom lyser i mörkret.

För att genomföra detta köp tar ni kontakt med mig via mail [email protected] eller hör av er till mig på 0735026009
RSS 2.0