God always has something for you, a key for every problem, a light for every shadow, a relief for every sorrow & a plan for every tomorrow.

Vill du ha något så måste du vilja och om du vill det så blir det ditt' - Sven

I fredags bjöds det på en helt underbar god 18-års middag Hos födelsebarnet Evelina. Skapligt mätt efteråt och efter middagen vankades det utgång för tjejen,
På lördagen åkte jag tidigt till boxholm för att mötas upp av 5 små under som jag ska ta hand om i ett par dagar & mysigt som bara den är det. Lite kalabalik blev det dock när alla skulle plocka lördagsgodis men det slutade fint både utan blod & tårar.

Systrar & bröder ❤

Gårdagen bjöd på mysigheter med lillasyster och det blev en massa shopping till henne & en vistelse på biblioteket och även en biltur för henne i BMW, kan garantera att hon blev lycklig för allt hon fick denna dag. På kvällen fick familjen besök av Tobias och vi lagade mat och satt och pratade tills tiden for iväg och vi såg även en super duper bra film , BROTHERS.

Jag vill måla hela jorden blå tillsammans med dig'

Lite bilder ifrån tripen jag & ett gäng gjorde ner till Elmia, mycket trevligt & mycket skratt blev jag bjuden på. Jag var väll inte direkt där för bilarnas skull eftersom jag inte har något sånt intresse men sällskapet lockade och det blev mindre kalabalik än väntat, eller?

Varje steg räknas

Hänt lite sen sist och inte direkt så mycket att säga, varit en hel del shopping, presenter, kalas, fester, middagar, mys, ny lägenhet, massor renovering. Det är även påsklov och det är ett underbart fast jag vet att jag har hur mycket skolarbeten som skulle vara inne innan livet och även den kommande veckan men just nu har jag släppt skolan totalt & bara softat järnen (även med träning) men på måndag är det fullt ös som gäller igen!

RSS 2.0