Det är vår ute när skogsgläntorna förvandlas till barnkammare

Nu ikväll var jag & familjen på fredagssurprisen & det fick bli Kina restaurang & gott som bara den var det fast lilleman hade lite svårt att sitta still Men mycket mer kan man inte begära av ett litet knyte. Underbart att träffa små tjejerna igen & det blir så stora så snabbt & deras attityder ska vi inte prata om hur fort de utvecklas.
Men nu senare ikväll blir det att åka till Vadstena för mer fredagsmys. Imorgon väntas kalas för lillebror jojje som fyllde hela 15 år i tisdags!

Le mot nån du möter på gatan, älska dina nära och gråt om ditt hjärta behöver det, Skratta så kanske ditt skratt smittar av sig - Liselotte L.E.

Sista tiden har varit ganska omtumlande och gått upp och ner men snart har jag båda fötterna på jorden igen. Men saknar mina 3 små älsklingar någonting enormt och känns som jag missar någonting enormt mycket när jag inte längre bor hemma, men det gäller bara att ta vara på stunderna jag är där.
Förövrigt går nästan allting helt exemplariskt utmärkt och det är underbart!

Kärleken är som mest uppenbar när den är som svårast att förstå sig på

Hade sjukt roligt i torsdags med klassen ute på landet. Mycket fordonskörning av olika slag & lite lamm klappning & annat som gjorde att dagen passerade fort. Ser faktiskt emot vad den här kursen har att erbjuda (Basmaskinkörning 50p)
Den är riktigt slapp & vi har läst klart den på 5 heldagar som är schema lagda, så det blir nog bra det där ska ni se & ännu bättre om man lyckas kamma hem bra betyg med. Självklart kommer det ut videor så småningom på klassens äventyrsblogg -> http://reallinkoping.blogg.se

Att hålla din hand betyder trygghet för mig

Sitter nu på bussen för att ta mig till skolan & mycket mer har jag egentligen inte att säga. Men resten av veckan ska jag träffa allt möjligt folk som jag saknar något enormt & känner att det lär bli en hel del skratt & snack!

Två hjärtan som slår i takt'

Skönt att äntligen vara tillbaka på gymmet efter dessa två veckors "latande" uppe i Åre. Riktigt hårt pass & kroppen fick sig nog det den förtjänade. Men innan kvällens träningspass så var vi även tillbaka i skolan på ruta ett och det var segt att komma tillbaka men känner att jag kommer igång rätt så snart.
Imorgon vändas uppkörning och lite för moment för basmaskinkörning (urtråkigt)
Men nu väntas måndagsmyset!

för om jag tar i för löst, har jag förlorat allting imorgon bitti

et måste

Priset vi betala för att klassas som elit - Kent

Min kille börjar bli riktigt stor nu!
På onsdag är du redan 17 månader ♥

Det är mänskligt att fela med gudomligt att förlåta - Sebastian Nilsson

Åker imorgon hem ifrån Åre & åker direkt till killen efter att ha lämnat väskan & packat om & lite. Men tiden här uppe har varit helt fantastisk om man bara ska kolla på praktiken. Sen själva vistelsen på hotellet har varit lite ensam men det är bara gilla läget. Men nu är det nya äventyr att blicka framåt på & ser absolut bara möjligheter framför mig & det känns hur skönt som helst. Men nu framåt kvällen ska jag väll packa det sista & sen gå och lägga mig tidigt så att det blir lördag nån gång!

Vi får inte gå i döden med sparade krafter kvar - Gunnar Ekelöf

Idag på praktiken så var det mycket skoter körning & satan var roligt det var.
Jag är nämligen med skidpatrullen nu ett par dagar och jag har gjort mer den här dage än vad jag gjort totalt de andra dagarna. Började med att vi hade lite "dö" tid så då hade vi tävling upp med skotrarna upp till åre skutan och njöt lite av utsikten där & sen självklart hade vi tävling ner igen och jag kan ju säga att fjällens utsikt är ganska svår att slå men det går, bara att det måste mycket till! Sen efter det så fixade vi iordning pulkan och gick igenom utrustningen där och lite. Sen fick jag leka provdocka och blev inlindad av allt möjligt och kunda inte röra mig till slut p.g.a. att nack kragar, vakum-filtar och andra saker. Men sen tog vi lunch & då efter det så drog vi ut på alla bergens höjder och kollade vinden som var +-0 (Vilket är as bra för alla liftar)

Sen började lavinträningen & det var riktigt svårt men jäkligt intressant & fy satans vad roligt! Sen efter det var det dags att dra sig hemåt för då hade dagen gått & klockan närmat sig 17. Men jag hoppas att morgondagen bjuder på minst lika fint väder med roliga äventyr.

Två själar med bara en tanke - två hjärtan som slår som ett - E.F.J Von Munch-Bellinghausen

Sitter här i solsken & njuter av min praktik som känns mer som ledighet, så ja tre veckors lov med boende på hotell och så vidare är inte så dumt om jag får säga det själv. Radion har ju gjort sitt & jag fascineras av deras jobb för det ha alltid saker att prata om, rätt roligt också & självklart pratar jag om "ligga med P3"
Men nu väntas dagens kladdkaka som det bjuds på. Underbart!
Och till dig Sara - skaffa kortet nu så du kan hänga på och köra järnet & målet är as bra och minst 1000 gånger roligare!

Vårt sinne är förmöget att gå förbi gränsen vi dragit för det - Herman Hesse

Jag tänker inte på allt elände som har varit utan på allt det underbara som skall komma - Anne Frank

Det går bra nu kompis'

Ja här uppe i Åre är allting strålande fint bara att jag är lite ensam på hotellrummet rätt ofta men det är bara sjunka ner i sängen och slå på lite filmer som jag har jäkligt gott om, väl förberedd eller var är det man säger? fast att jag har en ganska stark hemlängtad..
Men jag träffar ju Viktor & hans syster emellan åt och det är trevligt. Men för övrigt är praktiken helt magisk och det är så skjukt roligt och alla är från olika ställen så man kan säga att SkiStar Åre är en samlingsplats för sveriges befolkning. Det absolut bästa är att den kommande veckan blir ännu mera awesome än den förra för jag ska få tillbringa dagar med skoter körning & hjälpa till med sjukstugan och lite smått och sen på fredagen ska jag även hjälpa till med VM, det är inte alla som har den äran! hoppas att ni är bra avundsjuka men har det minst lika bra där ni befinner er. Här är lite bilder ifrån den veckan som har gått,

WALK OF FAME - HOLLYWOOD

"Är du inte känd eller har planer på att bli så har du ingenting att göra i LA" - Ashley
Lite sant är det faktiskt och jag måste berätta om att självaste LA var en ganska stor besvikelse för det var så sjukt sunkigt alltihop och det förstår jag pga av befolkning och all deras skit. Så ja, det finns ju häftigare ställen på jorden om man säger så. Men här är lite bilder jag tog på självaste Walk of fame.









RSS 2.0